Selecteer een pagina
De voordelen zonder de nadelen. Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dát is waar het boek ‘Steeds leuker’ om draait. Kort gezegd: de korte route naar een leuker leven. Jelle Hermus bedacht het, schreef het boek en the rest is history. Steeds leuker werd een bestseller. Op uitnodiging van LEEF was Jelle op zaterdag 29 september in Groningen voor een ‘Steeds leuker’ sessie.

We weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven. We weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Tijdens LEEF liet Jelle zien hoe je je leven leuker en leuker maakt. Je leert je prioriteiten onder de loep te nemen, ontdekt hoe je de tegenwind kunt uitschakelen en ziet hoe je de wereld steeds mooier maakt met steeds minder moeite. Dit doet Jelle met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Alles wordt immers makkelijker als je het leven niet zo serieus neemt, aldus Jelle.

Jelle Hermus is de founder van het succesvolle soChicken.nl waar hij jaarlijks miljoenen mensen helpt broeden op een leuker leven. In kleine stappen. Soms maakt een kleine verandering al een groot verschil. “Totdat je op een gegeven moment achterom kijkt en denkt: wauw, mijn leven is bést fijn. Zo voel ik me tegenwoordig ook vrijwel elke dag. Fijn”, aldus Jelle.

De gratis ‘Steeds leuker’ sessie inclusief free hugs van Jelle sloot aan op zijn bestseller en bevatte bovendien veel nieuwe inzichten. Als onderdeel van LEEF kon je de sessie gratis bijwonen. Er zijn een select aantal plekken voor zijn keynote beschikbaar.