Selecteer een pagina
Je eet gezond en beweegt lekker, maar weet ook: een goede gezondheid begint in je koppie. Om je goed te voelen is je hoofd het belangrijkst. Wouter de Jong schreef er een bestseller over, Mindgym ‘sportschool voor je geest’, waarin hij technieken beschrijft om je mentale conditie op te krikken. Want echt, zo stelt Wouter, hersenkwabben zijn net als een te dikke pens heel goed te trainen!

 

Wouter transformeerde LEEF om tot zijn sportschool voor de geest en trainde je brein. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor meer veerkracht? Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor betere concentratie en focus? Verwacht een goede proteïne shake voor je hersenen voor meer effectiviteit en plezier in je leven. Wouter liet zien waarom succes je niet gelukkig maakt, maar geluk je wel succesvoller maakt.

“ALS JE ELKE DAG DENKT: “IK PLEUR DIE SMARTPHONE UIT ‘T RAAM EN GA TERUG NAAR DE NOKIA 3310, MAAR HET TOCH NIET DOET. ALS JE ONRUSTIG BENT, LEES DIT BOEK. AANRADERTJE HOOR”, Carice van Houten over Mindgym ‘sportschool voor je geest’

Je kent ‘m misschien nog wel als acteur van onder andere Goede Tijden Slechte Tijden. Daarna studeerde Wouter af in Nederlands recht en volgde een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool. Hij heeft meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer met succes afgerond én is op dit moment veelgevraagd spreker, trainer en auteur. Wat zeggen we: je kunt geen boekhandel binnenwandelen of Wouter’s Mindgym ligt naar je te lonken. In zijn boek combineert hij wetenschappelijke inzichten met praktische oefeningen en technieken om stressvolle, saaie of moeilijke momenten in je leven te verlichten, en om meer te kunnen genieten van de mooie momenten.