Selecteer een pagina
Volop gezonde gezelligheid tijdens het LEEF event in het weekend van 29 en 30 september 2018. Nieuwe sporten uitproberen, gezonde workshops, nieuwe manieren van coaching ontdekken en een bomvol presentatieprogramma, het was LEEF in een notendop. 

Ruim 8.000 bezoekers lieten zich inspireren en informeren over hun gezondheid en een lekker en ontspannen leven te leiden. Zo scoorden ze bij Gezondheid&Co een gratis sapje. Ontdekten ze hoe het gesteld was met hun gezondheid, scoorden ze praktische tips om een gezond gewicht te behalen en behouden, werden er nieuwe manieren van bewegen gepresenteerd en ervoer de bezoeker zelfs hoe het was om slechtziend te zijn.

Natuurlijk konden de massages niet ontbreken en was de Rusttipi het hele weekend afgeladen met enthousiastelingen die meededen met yoga- en meditatiesessies. In de LEEF-Academy schoven bezoekers aan voor diverse presentaties, bijvoorbeeld van Jelle Hermus, Wouter de Jong en Klaas Boomsma. Alles over gezond eten werd op het Foodplein Puur gepresenteerd. Naast smoothies, glutenvrije producten, zeewier pasta en thee was er ook volop interesse voor de workshops en demonstraties in het Foodlokaal van Plantlicious en KokenZo.

Met het bomvolle activiteitenprogramma en de grote diversiteit aan exposanten was LEEF dé route naar een gezonder en ontspanner leven. Was jij er ook bij en wil je net als ons nog even nagenieten? Of heb je het gemist en toch erg nieuwsgierig? Bekijk dan hier de aftermovie en blader door het online fotoalbum.