Selecteer een pagina
Bruisend van energie, vergezeld van een tophumeur, stralende huid en een menstruatiecyclus die als een geoliede machine verloopt, welke vrouw wil dat nou niet? De werkelijkheid ligt vaak anders. Hetty Crèvecoeur begrijpt dat om dit te kunnen realiseren, of om enigszins dit te kunnen naderen, je wel wat krachtvoer kunt gebruiken. Ze schreef een boek dat nu al als de must-have voor 2018 wordt omschreven. Tijdens LEEF is ze d’r bij voor een interessante keynote!

 

Fervente Koffietijdkijkers kennen d’r en in rap tempo verovert ze de rest van Nederland. Hetty is gezondheidskundige en heeft een achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Ze is bekend van haar blogs en vlogs voor A. Vogel en bracht in september haar nieuwe boek uit: Krachtvoer voor vrouwen.

KRACHTVOER VOOR VROUWEN

Als vrouw houd je nogal wat ballen in de lucht: werken, je liefdesleven, misschien wel je kinderen, tijd voor je vrienden en familie, tijd voor jezelf en daarnaast wil je ook nog gezond zijn. Sterker nog: je wilt er óók nog eens goed bijlopen. Krachtvoer voor vrouwen geeft je een lekker steuntje in de rug. Je leert hoe je lichaam en hoe je jouw gezondheid én uiterlijk een natuurlijke boost kunt geven.

Op uitnodiging van gezondNU, één van de exposanten van LEEF, komt Hetty op 29 september naar de Groninger MartiniPlaza. Tijdens haar keynote van 15.30 – 16.00 uur in de zaal LEEF-academy arena komt ze met de drie belangrijkste tips. Ze belooft een lekkere boost waar je direct mee aan de slag kunt!

Kom je daarna nog even buurten bij het team van gezondNU? In het nieuwste nummer lees hoe je een goede conditie en meer spieren kweekt zonder jezelf voorbij te rennen.

Powered by: