Ontspannen, puur, actief en gezond. Dát zijn de vier pijlers die het LEEF event op 29 en 30 september inhoud geven. LEEF belooft een energiek weekend met een selectie van dik honderd partners uit het gezondheidsdomein.
LEEF GEZOND | DE WINST? LEKKER LEVEN!

“Hoe gaat het met je?” “Goed!” Zonder na te denken hebben we de vraag al positief beantwoord. We zijn immers niet ziek, dus gezond. Denken we een minuutje langer na, dan beseffen we dat ‘gezond zijn’ te maken heeft met meer dan dat. Het gaat ook om ook begrippen als stress, depressiviteit en sociale druk. LEEF duikt in het gezondheidsthema de diepte in, onder andere met focus op medische thema’s. Op de vloer, met geschoolde specialisten. Maar vooral ook in de LEEF-academy, waar kennissessies worden aangeboden. Menstruatie, hypnotherapie, eHealth, spataderen, bijwerkingen en overgewicht; het is zomaar een greep uit de thema’s van de kennissessies vorig jaar. LEEF trekt in 2018 deze lijn door met nóg meer keynotes, nieuwe thema’s, actuele topics en vernieuwde inzichten.

LEEF ACTIEF | EEN BEETJE ZWEET WAS NOG NOOIT ZO LEKKER

We worden niet alleen steeds ouder, maar ook gezonder. Zowel mentaal als fysiek. We leven bewuster en vinden sporten steeds interessanter. Misschien wel de belangrijkste sporttrend dit jaar is het samen sporten. In de vorm van een spinningles, tijdens een yogasessie of met een bootcampclub: in een groepje zweten staat centraal. Altijd met een docent die je aanmoedigt. We vinden het hierbij fijn om te sporten met een professional die de juiste diploma’s, certificaten en keurmerken op zak heeft. LEEF combineert binnen het actieve domein de laatste sporttrends met de passie voor sport. Vol of slank, jong en oud, afgetraind of pas gestart: sporten is voor iedereen. Je moet d’r alleen wel de bank voor afkomen. Op naar het LEEF event voor een gezonde kickstart!

LEEF ONTSPANNEN | KOPPIE LEKKER LEEG?

We leven in een tijdperk van overvloed aan informatie met afleiding, stress en overprikkeling tot gevolg. Tegelijk met deze ontwikkeling, misschien wel juist hierdoor, ontstaat ook de voorliefde voor Scandinavische gebruiken. Kortweg: hard en efficiënt werken in combinatie met gezelligheid en rust. De term hygge brak in 2016 door en krijgt nu steeds meer vorm buiten de Scandinavische landen. LEEF geeft in het ontspannen thema ruimte aan een positieve mindset met de juiste prikkels. Een energiek leven vraagt immers om aandacht en rust. LEEF stelt daarom welzijn en ontspanning centraal. Lekker in het eigen tempo van de bezoeker. Maar ook: met aandacht voor ons uiterlijk en af en toe een ontspannen dagje uit.

LEEF PUUR | LEKKER OM HET JUISTE BINNEN TE KRIJGEN

We leven in een tijd dat een foodfestival het nieuwe uitgaan is. Lekker eten: we houden d’r van. Het liefst bewust in een lekker atmosfeertje. De groente is niet alleen op festivals, maar ook – misschien vooral – in onze eigen keuken aan een sterke opmars bezig. We willen graag gezond en lekker eten, maar niet persé rollend het festival of een restaurant verlaten. Kleine beetjes proeven en proberen is het nieuwe nu. Deze foodtrends vertaalt LEEF naar een intiem, gezellig én interactief foodplein. Een hapje nuttigen is hier bepaald geen straf.

 

Word onderdeel van de LEEF line-up!
Kies hier voor een maatje meer of minder

Lees ook:
Gezondheid&Co: exclusief, vertrouwd, open en eerlijk

 

Share This