Selecteer een pagina
Burn-out een keuze? De huidige maatschappij kent veel uitdagingen. Zo stijgt de werkdruk, door bijvoorbeeld geen juiste keuzes te maken en onzekerheden het aantal burn-outs in Nederland. Logisch met hoe wij onze levens invullen. Eigenaar van de Leefstijl Academie, Karel Jonker, vertelde over deze uitdagingen aan de hand van zijn persoonlijk verhaal, dat jou in beweging brengt.

Over Karel Jonker
Karel Jonker heeft persoonlijk een impactvolle wending in zijn leven gemaakt en vastgehouden. Met een stressvolle baan, overgewicht en de bijbehorende gezondheidskwalen, besloot hij het roer om te gooien. Om dichter bij zichzelf te komen heeft hij zijn ongezonde leefstijl veranderd. Tegenwoordig heeft Karel als missie om zowel organisaties als individuele mensen te helpen naar een gezond vitaal bestaan.

Dikwijls is stil staan bij het nu een moment om te beseffen dat je alle goede zaken waar je naar op zoek bent dichterbij liggen dan dat je ooit hebt kunnen vermoeden, maar dat het zoeken zoveel energie en aandacht vraagt dat je er niet aan toe kwam stil te blijven staan. Karel Jonker

Karel Jonker op LEEF
Op LEEF gaf Karel met de presentatie: ‘Burn-out is een keuze’ over persoonlijk leiderschap, inspiratie over hoe jij de volgende vitale stap  in jouw leven zet.