Selecteer een pagina
Het begon als hobby op een zolderkamer, maar werd uiteindelijk een goed lopend bedrijf. De twee beste vriendinnen Willemijn&Martine leerden elkaar in 2008 kennen op de opleiding Logopedie in Groningen en zijn sindsdien onafscheidelijk. Door het volgen van hun hart en plezier zijn ze inmiddels succesvolle bloggers- en vloggers onder de naam 2WMN.

Wat doen Willemijn&Martine?
Sinds 2010 vloggen en bloggen Willemijn&Martine. Op hun YouTube kanaal, Instagramaccounts(WilvanTien&TienvanWil) en blog inspireren zij dagelijks tienduizenden fans op het gebied van moederschap, zwangerschap, momfessions, fashion, food, reizen, interieur en beauty. Daarbij zijn ze ook nog eens bezig met het schrijven van het boek: “12 maanden zwanger”, wat vanaf dit najaar verkrijgbaar is.

2WMN is een blog waar over veel verschillende uiteenlopende thema’s wordt gesproken en waar taboes worden doorbroken. Dagelijks inspireert 2WMN duizenden vrouwen en daar zijn Willemijn en Martine ongelofelijk trots op.

2WMNFoto: Mariska de Groot

2WMN op LEEF
Op LEEF gaven Willemijn&Martine de presentatie: hoe houd je alle ballen in de lucht? Hierin verklapten ze hoe ze zijn begonnen met hun hobby, maar gaven ze voornamelijk tips&tricks over hoe je alle ballen die je in je leven tegenkomt in de lucht kunt houden. Ze haalden in hun presentatie de therapie uit de taboesfeer. Immers, waarom gaan we pas in therapie als het vak al ‘te laat’ is? Je geest onderhouden is net zo belangrijk als gezonde voeding en genoeg beweging. In hun presentatie gaven ze praktische voorbeelden, die je zelf gemakkelijk kunt toepassen in je eigen leven.