Selecteer een pagina
Regie over je gezondheid en geluk door het doorbreken van zowel lichamelijke als geestelijke ongezonde leefpatronen. Voedingsdeskundige en leefstijlcoach, Dick Oosterwijk heeft een eigen praktijk in Midden-Drenthe en gaf tijdens LEEF tips over hoe je met kleine aanpassingen, grote veranderingen in je levenspatroon kan bewerkstelligen.

Dick Oosterwijk

 

Doorbreek ongezond leefpatroon
Op projectbasis werkt hij in organisaties en met individuen om mensen lekker in hun vel te laten zitten én met meer plezier te laten werken. Dit levert meer energie en levensvreugde op. Zijn programma ‘Gezond Sterk Vrij’ is gericht op het doorbreken van een ongezond leefpatroon, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat gebeurt door op inspirerende wijze een combinatie te maken van gezond eten en gericht bewegen: passend bij ieders persoonlijke situatie.

Het doorbreken van een ongezond leefpatroon maakt mensen succesvol en blij. Dick Oosterwijk

Holistische aanpak
In zijn eigen praktijk komen mensen binnen met symptomatische klachten. In gesprek blijkt er vaak meer aan de hand te zijn. Pijn is veelal een uiting van ongerief, bijvoorbeeld ontevredenheid met jezelf, het werk of de omgeving. Met een programma op maat worden oorzaken van disfunctioneren bij de wortel aangepakt en ook hier is het doorbreken van oude patronen essentieel. Met kleine aanpassingen in je leefstijl grote verbeteringen realiseren in gezondheid en levensgeluk. Dat is heel goed mogelijk!