Selecteer een pagina
LEEF staat voor een combinatie van gezond, actief, puur en ontspannen. Met kilo’s energie, brandstof voor lichaam en geest, schandelijk gezonde alternatieven, een beetje zweet en vooral een goede dosis inhoud. LEEF belooft een energiek weekend met een selectie van dik honderd partners uit het gezondheidsdomein.

LEEF is op zoek naar partners die inhoud geven aan het energieke weekend op 29 en 30 september in de Groninger MartiniPlaza. Actief of ontspannen, puur of gezond, met focus op foodies of levensgenieters. Wat je doelgroep ook is en wat je activiteiten ook zijn, binnen het gezondheidsdomein zoekt LEEF actieve partnerships die het evenement extra waarde geven.

FACTS LEEF 2017

Gemiddeld cijfer

%

Mannen

%

Vrouwen

%

Tijd op het evenement | 1-2 uur

%

Tijd op het evenement | 2-3 uur

%

Tijd op het evenement |> 3 uur

Voornaamste redenen bezoek:

Fun/dagje weg, inspiratie en informatie

 

Voornaamste leeftijdsgroepen:

21-30 jaar + 41-50 jaar

SAMENWERKEN

Regel ’t zelf of ga all-in. Een all-in pakket is wel zo makkelijk, alle benodigde voorzieningen zitten d’r immers bij in. LEEF regelt hiermee de contouren in de vorm van standwanden, zorgt voor elektra, hangt de verlichting op en legt tapijttegels. Sterker nog: desgewenst zorgt het aanvullend voor een relaxte bank of een hippe barsetting. Je hoeft het maar te vragen en we regelen het. Liever zelf je stand vormgeven? Dat kan! 

Check hier de LEEF-brochure en ontdek de ideeën en mogelijkheden

MEER WETEN?

Bel 050 – 584 4833
of vul het contactformulier in. Team LEEF neemt vervolgens spoedig contact met je op!

Share This