Selecteer een pagina
Nooit meer opstaan met een knoop in je maag of stress. Het lijkt soms bijna een utopie. Gelukkig zijn er oplossingen waarmee je de narigheid achter je laat en een nieuwe weg in kunt slaan. Yvonne Thuijs, eigenaresse van BREIIN-POWER, reikt je diverse manieren aan om je weer goed te voelen, je weer thuijs te voelen in je eigen lichaam.

 

Coaching, hypnose en trainer

Yvonne heeft al jarenlang ervaring met NLP en spiritualiteit, het is er met de paplepel ingegeven. Na jaren studeren en bovendien ervaringsdeskundige te zijn, doet Yvonne inmiddels waar ze het gelukkigst van wordt: mensen afhelpen van alles wat hen belemmert en helpen hun doelen te bereiken. Dit doet ze in trainingsgroepen, met personal coaching of met hypnose

“Rechtsom of linksom. Iedereen kan van zijn probleem afkomen. En iedereen kan zich goed voelen als hij/zij daarvoor kiest.” Yvonne Thuijs

 

Tijdens LEEF event 2018 ontdekte je je eigen kracht 

Wanneer je nieuwsgierig en benieuwd was wat Yvonne voor jou kon betekenen of gewoonweg ontdekken wilde weten wat NLP en hypnose inhield? Tijdens LEEF ’18 gaf Yvonne twee workshops; NLP en hypnose. 

Workshop NLP
Je bent wat je denkt. Wat jij denkt is de waarheid. En wat je gelooft zie je om je heen ontwikkelen. Alle antwoorden zitten in jou. Vaak vragen we ons af waarom dingen gebeuren. Maar dit heeft geen zin. Je kunt je  beter focussen op hoe je gelukkig wordt.. En jezelf krachtgevende vragen stellen als: Wat kan ik doen om…? In een half uurtje tijd krijg je een voorproefje van wat NLP voor je kan betekenen.

Workshop Hypnose
Met Hypnose denk je al snel aan illusionisten die met klokjes de controle helemaal overnemen. Die je rond laten huppelen over het podium als een kip zonder kop. Niets van dat alles maak je mee in de workshop van Yvonne. Je houdt volledig de controle. Yvonne neemt je mee naar de kracht van jouw onbewuste. Je gaat ervaren dat hypnose een natuurlijke staat van zijn is en dat we eigenlijk allemaal onder hypnose zijn. De kunst is om uit hypnose te komen en te leven volgens je hoogste potentie. 

Wil je nog meer lezen over Yvonne? Neem dan hier een kijkje op haar website.